21 Eylül Cumartesi günü Türkiye'de yaşanacak spor gelişmelerini, TV Nota olarak sizler için derledik.

21.09.2024 SPOR GÜNDEMİ

1- Trendyol Süper Lig'in 6. haftasına, TÜMOSAN Konyaspor-Net Global Sivasspor ve Fenerbahçe-Galatasaray maçlarıyla devam edilecek.

Beşiktaş, Eyüpspor ile ligde ilk kez karşılaşacak Beşiktaş, Eyüpspor ile ligde ilk kez karşılaşacak

2- Trendyol 1. Lig'in 6. haftası, Siltaş Yapı Pendikspor-Gençlerbirliği, Amed Sportif Faaliyetler-Boluspor ve MKE Ankaragücü-Sakaryaspor maçlarıyla sürecek.

3- Nesine 2. Lig gruplarında 4. hafta, 6 müsabakayla başlayacak.

4- Nesine 3. Lig gruplarında 3. hafta, 4 maçla başlayacak.

5- Basketbol Şampiyonlar Ligi ön eleme turnuvalarına (4 eleme grubu), Antalya'da 1. ve 3. turnuvaların finalleriyle devam edilecek. Aliağa Petkimspor, 3. turnuvanın finalinde Yunanistan temsilcisi PAOK ile karşılaşacak.

6- Kadınlar AXA Sigorta Kupa Voley'de grup mücadelesi, Sarıyer Belediyespor-Galatasaray Daikin, Aras Kargo-Keçiören Belediyesi Sigorta Shop ve Bahçelievler Belediyespor-Nilüfer Belediyesi Eker maçlarıyla sürecek.

7- Voleybol Erkekler Balkan Kupası'na, Yunanistan'da devam edilecek. Organizasyonda Türkiye'yi temsil eden Arkas Spor, B Grubu'ndaki ikinci ve son maçında Sırbistan'ın Radnicki Kragujevac ekibiyle karşılaşacak.

8- Hentbol Erkekler Avrupa Kupası 1. tur ilk maçında Spor Toto, Hırvatistan'ın RK Porec takımıyla deplasmanda karşılaşacak, Köyceğiz Belediyespor ise rövanş maçında Bosna Hersek'in RK Leotar takımına konuk olacak.

9- Hentbol Erkekler Süper Lig'in 4. haftası, Trabzon Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş maçıyla başlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi