28 Eylül Cumartesi günü Türkiye'de yaşanacak spor gelişmelerini, TV Nota olarak sizler için derledik.

28.09.2024 SPOR GÜNDEMİ

1- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından Bağcılar Meydanı'nda düzenlenecek Avrupa Spor Haftası etkinliğine iştirak edecek.

2- Trendyol Süper Lig'in 7. haftasına Samsunspor-Göztepe, Corendon Alanyaspor-Çaykur Rizespor ve Galatasaray-Kasımpaşa maçlarıyla devam edilecek.

3- Trendyol 1. Lig'de 7. hafta,Teksüt Bandırmaspor-MKE Ankaragücü, Boluspor-Manisa FK ve Gençlerbirliği-Ankara Keçiörengücü maçlarıyla sürecek.

4- Nesine 2. Lig gruplarında 5. hafta, 4 maçla başlayacak.

5- Nesine 3. Lig gruplarında 4. hafta, 6 maçla açılacak.

Manchester United, geriye düştüğü maçı kazandı Manchester United, geriye düştüğü maçı kazandı

6- Basketbolda 37. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı öncesi Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius ve Anadolu Efes Başantrenörü Tomislav Mijatovic ile her iki ekibin takım kaptanları, Basketbol Gelişim Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek.

7- ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon, İlkem Yapı Tarsusspor-Galatasaray Çağdaş Faktoring, Fenerbahçe-BOTAŞ ve YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol-Beşiktaş maçlarıyla başlayacak.

8- Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun mücadele ettiği Dünya Superbike Şampiyonası'nın İspanya'da gerçekleştirilen 10. ayağında ilk yarış yapılacak.

9- Hentbol Erkekler Süper Lig'in 5. haftası, Beşiktaş-İzmir Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlayacak.

10- Türkiye Okçuluk Federasyonu 6. Olağan ve 7. Mali Genel Kurulu yapılacak.

11- Uluslararası Hava Sporları Federasyonu (FAI) ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen FAI Drone Yarışları Dünya Kupası'nın ayaklarından 2024 Türkiye Drone Yarışı, Yedikule Hisarı'nda başlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi